Stichting Nederlands Exameninstituut (SNEI) is uw partner voor geslaagde beroepsexamens op het gebied van veilig werken. De examens die wij aanbieden zijn gericht op arbo-, veiligheid- en milieuaspecten in een technische en industriële omgeving. Bent u een professional in de asbestwereld of heeft u een VCA certificaat nodig? Bij het Nederlands Exameninstituut haalt u een branche-erkend persoonscertificaat.

Veilig werken begint met veilig gedrag en kennis van de risico’s. De examens van Stichting Nederlands Exameninstituut zijn geënt op deze beginselen. Alle examens die leiden tot een persoonscertificaat bestaan uit een theorie- en/of praktijkexamen en zijn tot stand gekomen in samenwerking met brancheorganisaties. Daardoor is het examen gebaseerd op de werksituatie waarin de persoon werkzaam is.

Branches
Stichting Nederlands Exameninstituut neemt specifiek gecertificeerde examens af op het gebied van asbest, TCVT en steigerbouw.

Visie Stichting Nederlands Exameninstituut

Kwaliteit: examens organiseren en afnemen volgens de normen, ISO 9001 en ISO 17024.
Veiligheid: antifraude examenbeleid en CBP-beleid op het gebied van persoongevensbescherming.
Snelle afgifte van certificaten aan geslaagde kandidaten.
Flexibiliteit in aanvragen van Examens door opleidingscentra, bedrijven en particulieren.

Onafhankelijk en praktijkgericht
Stichting Nederlands Examen Instituut is een gecertificeerd en onafhankelijk exameninstituut voor certificering en diplomering en werkt voor diverse opleiders. We verzorgen het volledige examentraject: van ontwikkelen en organiseren tot het afnemen van examens, de correctie en de communicatie met kandidaten.

Certificerende instelling
Stichting Nederlands Examen Instituut heeft een licentieovereenkomst met de certificerende instelling DNV-GL en wordt periodiek door hen gecontroleerd door middel van een audit. 

De aan ons verstrekte persoonsgegevens worden gebruikt voor de registratie van het certificaat in het DNV-GL-certificatieregister “Certcheck”. Deze gegevens worden niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking gesteld.

Privacyverklaring

Bekijk deze pagina voor ons uitgebreide privacyverklaring

Cookiebeleid

Bekijk deze pagina voor ons uitgebreide privacyverklaring